Exkluzív alkotó-önismereti tábor Billegpusztán

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2021. szeptember 12-16. között egy 3,5 napos, exkluzív alkotó-önismereti tábornak adhatunk otthont a kastély csendes, lassan őszbe forduló környezetében.

Exkluzív alkotó-önismereti tábor 2021

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2021. szeptember 12-16. között egy 3,5 napos, exkluzív alkotó-önismereti tábornak adhatunk otthont. A kastély csendes, nyugodt környezetet biztosít a limitált létszámú programnak, a lassan őszbe forduló, de még itt-ott zöldellő park pedig inspirálhatja a vendégeket.

A tábor ideje alatt három stílusban is alkothatnak a résztvevők: akril festékkel, pasztellkrétával illetve grafit ceruzával, vagy akár mindhármat kipróbálhatják. Az alkotások készülhetnek választott kép alapján, de aki szeretné, a saját fantáziája alapján is alkothat.

A gyakorlottabbak akár egyedül is dolgozhatnak a képeiken, hogy csak magukra tudjanak figyelni, a kezdő művészeknek pedig örömmel nyújt segítséget a program vezetője, Dankó Péter, aki tapasztalt rajzoktatóként segít kibontakoztatni a vendégek kreativitását.

Az alkotáson túl lehetőség lesz jógázni, kirándulni, pihenni, illetve önismereti témájú előadásokat is szerveznek az érdeklődőknek, amelyek remek témát biztosítanak a közös beszélgetésekhez.

Dankó Péter

Dankó Péter, a tábor vezetője

Az étkezések ízletes és laktató fogásairól a kastély gondoskodik, a zavartalan pihenést pedig az exkluzív, korhű szobáink teszik lehetővé kényelmes ágyakkal, saját fürdőszobával, és a parkra néző ablakokkal.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket ezen a különleges alkalmon!