Késő őszi exkluzív alkotó-önismereti tábor a Balogh–Esterházy-kastélyban

A szeptemberi tábor sikerei után ismét egy 3 napos, exkluzív alkotó-önismereti tábort rendezünk Dankó Péterrel 2021. 11. 26–29. között. Alkossunk együtt!

Exkluzív alkotó-önismereti tábor - 2021. november 26.-29

A szeptemberi tábor sikerei után ismét egy 3 napos, exkluzív alkotó-önismereti tábort rendezünk Dankó Péterrel 2021. november 26–29. között. A kastély csendes, nyugodt környezetet biztosít a limitált létszámú programnak, az ősz tarka színeiben pompázó park pedig inspirálhatja a vendégeket.

Művészeti programok

A tábor ideje alatt három stílusban is alkothatnak a résztvevők: akril festékkel, pasztellkrétával illetve grafit ceruzával, vagy akár mindhármat kipróbálhatják. Az alkotások készülhetnek választott kép alapján, de aki szeretné, a saját fantáziája alapján is alkothat.

A gyakorlottabbak akár egyedül is dolgozhatnak a képeiken, hogy csak magukra tudjanak figyelni, a kezdő művészeknek pedig örömmel nyújt segítséget a program vezetője, Dankó Péter, aki tapasztalt rajzoktatóként segít kibontakoztatni a vendégek kreativitását.

Dankó Péter

Dankó Péter, a tábor vezetője

Szabadidős programok

Az alkotáson túl lehetőség lesz jógázni, kirándulni, pihenni, illetve önismereti témájú előadásokat hallgatni, melyek remek témát adnak a beszélgetéseknek.

Az étkezések ízletes és laktató fogásairól a kastély gondoskodik, a zavartalan pihenést pedig az exkluzív, korhű szobáink teszik lehetővé kényelmes ágyakkal, saját fürdőszobával, és a parkra néző ablakokkal.

Jelentkezés a táborra

A 3 napos program ára, exkluzív kétszemélyes szobában való elhelyezéssel, háromszori étkezéssel és az alkotáshoz szükséges felszereléssel együtt: 144.900 Ft/fő

Előfoglalási kedvezmény:
2021. november 1-ig: 124.900 Ft/fő

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket ezen a különleges alkalmon!