Esküvői fotózás

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az esküvői fotózás. A kastély méltó környezetet biztosít és számtalan lehetőséget kínál az esküvői képek elkészítéséhez. Kreatív fotóikat a természetben is elkészíthetik, de a kastély báltermében, emeletén vagy a késő barokk pincében szintén bármilyen elképzelés megvalósítható.

Vendégfogadás

A kastély belső udvara és boltíves árkádsora ideális helyszín a vendégek fogadására, ahol a rokonoknak, barátoknak üdvözlőital és finom falatok mellett van lehetősége köszönteni egymást.

Szertartás

A romantikus, vörösfenyőkből álló facsoport meghitt környezetet biztosít a házasságkötéshez. A kihangosítási lehetőségnek köszönhetően a násznép minden tagja jól hallja a ceremóniát. Időjárástól függően a szertartás emeleti Bezerédy-termünkben is megtartható.

Esküvő a kastélyban

Esküvője teljes időtartamára kizárólagosságot biztosítunk. A kastély báltermében 150 főig ideális a násznép létszáma, a kastély belső udvarán akár 200 fő is kényelmesen elfér. Executive chefünk tálszerviz, tányérszerviz, svédasztal vagy óriás kastélytál formájában is megvalósíthatja az Önök igényeit. Ovális és táblaasztalaink egyaránt az Önök rendelkezésére állnak.