Esküvő

5 érv a billegpusztai esküvő mellett

A Balogh–Esterházy-kastély egyedi helyszín, amely visszafogott eleganciájával és idilli birtokával varázslatos hátteret biztosít az álomesküvőtöknek. De nem csak a szépsége miatt különleges: összegyűjtöttünk nektek 5 érvet, ami amellett szól, hogy nálunk tartsátok az esküvőtöket.

01
Meghittség

Szürke levéldísz

Billegpusztán az esküvőtök idején az egész kastély és az 1500 négyzetméteres belső udvar is csak a tiétek. Itt igazán meghitt lehet a nagy nap, hiszen csak azok az emberek vesznek körbe titeket, akiket ti választottatok.

Nincsenek turisták, látogatók, egyéb szállóvendégek, csak a családotok, barátaitok és a kedves személyzet, akik szem előtt tartják minden kéréseteket.

02
Szertartás

Fehér levéldísz

Milyen szertartás helyszínre vágynátok? A kastély falai között egy erre a célra kialakított polgári házasságkötő teremben esküdnétek örök hűséget egymásnak?

Vagy inkább választanátok a fás-zöldes környezetet? Netán a merészebb ötletek jönnek be, és a boltozatos borospincét választanátok a szertartás színteréül?

Billegpusztán több opcionális helyszínt is fel tudunk ajánlani, amit a helyszín körbejárásakor fogtok tudni kiválasztani.

03
Gasztronómia

Szürke levéldísz

Amit egy lagzival kapcsolatban mindenki megjegyez: a hangulat, az ifjú pár és az ételek! Mi kipipáljuk a tökéletes menüt, gazdag étlapunkról az ízléseteknek megfelelően az executive chef-ünk adja hozzá azt a kis pluszt, ami után mindenki örömmel emlegeti a lakodalmi menüt!

Az ételeket tányérszerviz, tálszerviz, svédasztal vagy kastélytál formában tálaljuk, a tortahűtőben pedig minden esküvői torta kényelmesen elfér. Másnap reggel finom reggelivel várjuk az ébredező násznépet.

04
Szállás

Fehér levéldísz

 Egy szuper buli után nincs is jobb, mint felsétálni a kényelmes vendégszobába, és kipihenni a nap izgalmait.

A kastély gyönyörű és kényelmes szobáiban nyugodt pihenés vár vendégeitekre, így a násznép kedvére rophatja a táncot kifulladásig, ami után csak pár lépést kell megtenniük a kényelmes ágyig.
(4+6 szobában összesen 40 fő részére)

Hogy mi is hozzájáruljunk a nagy nap öröméhez, a nászutas lakosztályt ajándékba adjuk nektek!

05
Ingyenes parkolás

Szürke levéldísz

A kastély melletti tágas parkolót a vendégeitek ingyenesen használhatják a nagy napon.

Ha szeretnétek, szívesen ajánlunk transzfer- és sofőrszolgálatot is, akik segítenek azon vendégeket is fuvarozni, akik a kastélyon kívül, a környező városokban szállnak meg.

Kapcsolat

Szürke levéldísz

  Kapcsolat

  Kastélylátogatás:

  Maszlavér Imre

  +36-30/937-4630
  info@billegikastely.hu

  Rendezvények:

  Szöllősi Dóra

  +36-30/654-4859
  info@billegikastely.hu

  A Esküvő a Balogh–Esterházy-kastély címere

  Balogh–Esterházy-kastély, Billegpuszta