Rendezvények

Idilli rendezvényhelyszín
Billegpusztán

A Balogh-Esterházy kastély megújult épülete és hatalmas parkja megnyitja kapuit családi, baráti, céges és kulturális rendezvények számára is.

01
Céges rendezvények

Szürke levéldísz

Akár elegáns karácsonyi vacsorát szeretnének rendezni ügyfeleiknek, akár egy kis céges csapatépítésre vágynak, kastélyunk tökéletes színtere lehet az eseménynek.

Báltermünk visszafogott eleganciája minden vendéget le fog venni a lábáról, az étkezés különlegességét executive chefünk ínyenc fogásai garantálják, a nyugodt pihenésről pedig a kastélyt körülölelő birtok csendje gondoskodik.

02
Magánrendezvények

Fehér levéldísz

Életünk legmeghatározóbb pillanatait fontos, hogy a szeretteinkkel együtt élhessük át. Legyen szó eljegyzésről, házassági évfordulóról, ezüst vagy aranylakodalomról, keresztelőről vagy épp egy szép kerek születésnapról, tudjuk, hogy mennyi munkával jár egy ilyen esemény megszervezése és lebonyolítása.

Ha szeretnének csak az ünneplésre fókuszálni, bízzák ránk a vacsorát, és éljék meg felszabadultan az ünnepet!

03
Borkóstolók

Szürke levéldísz

Szeretnék a barátaikkal kicsit maguk mögött hagyni a szürke hétköznapokat, és pár napot egy kastélyban tölteni ínyenc fogások és borkülönlegességek kóstolásával?

Akkor jó helyen járnak: a környék egyedi borai és a kastély konyhájának kitűnő fogásai mellett a korhűen berendezett szobák, az elegáns bálterem és a zöldellő birtok csendje remek kikapcsolódást kínálnak.

04
Felnőtt táborok

Fehér levéldísz

A kastély parkosított belső udvara és az azt körülölelő 8,5 hektáros zöldellő birtok tökéletes nyugalmat biztosít az ide érkező vendégek számára, hiszen a természet közelsége segíthet kiszakadni a szürke hétköznapok taposómalmából.

Éppen ezért ajánljuk helyszínként a felnőttek számára meghirdetett táborokhoz, elvonulásokhoz, önfejlesztő tréningekhez, coaching alkalmakhoz.

05
Kulturális rendezvények

Szürke levéldísz

A Balogh–Esterházy-kastély maga is része a környék kulturális örökségének, éppen ezért örömmel tárja ki kapuit kulturális programok, népzenei és történelmi fesztiválok előtt.

A kora barokk épületegyüttes korhű felújításának köszönhetően remek hátteret biztosít történelmi napoknak, korabeli báloknak és más rendezvényeknek is.

Kapcsolat

Szürke levéldísz

  Kapcsolat

  Kastélylátogatás:

  Maszlavér Imre

  +36-30/937-4630
  info@billegikastely.hu

  Rendezvények:

  Szöllősi Dóra

  +36-30/654-4859
  info@billegikastely.hu

  A Esküvő a Balogh–Esterházy-kastély címere

  Balogh–Esterházy-kastély, Billegpuszta