Catering

Étkezés Billegpusztán

Legyen szó bármilyen rendezvényről, az egyik kulcsfontosságú momentum az étkezés. Egy könnyed reggeli, egy laktató ebéd vagy épp egy elegáns vacsora minden esetben hozzájárul az alkalom hangulatához, emeli az esemény fényét. A kastély saját konyháján alkotó executive chef-ünk gondoskodik az frissen készült ételek kifogástalan minőségéről, a szervírozás gördülékenységéért pedig felkészült és barátságos személyzetünk felel.

Reggeli

Szürke levéldísz

Reggelire finom svédasztalos fogásokat, mellé kávét, teát, cappucinót és frissítő házi limonádét szolgálunk fel az igényeknek megfelelően.

Előételek

Fehér levéldísz

Egy jól megkomponált, ízletes előétel méltó felütése lehet egy tisztes menüsornak, és arra is hivatott, hogy a vendégek ne farkaséhesen essenek neki a főfogásoknak, hanem élvezni, értékelni tudják az azokban rejlő ízharmóniákat.

Ajánljuk a kastély konyháján készülő fogást: Rillette batonra vágott zöldségkavalkáddal,
friss házi kenyérrel, fehér és teljes kiőrlésű baguette-tel. A rillette esetében többféle húsos, vegetariánus és vegán opcióból lehet választani.

Ebéd és vacsora

Szürke levéldísz

Ebédre és vacsorára a kastély menüjéből kiválasztott ínycsiklandó fogásokat szolgáljuk fel. Legyen szó levesekről, sültekről vagy egytálételekről, mindenképpen különleges fogások kerülnek az asztalokra.

Speciális étrend

Fehér levéldísz

Executive chef-ünk megbeszélés alapján bármilyen kérést szívesen teljesít, hogy az Önök egyedi igényeinek megfelelő menüt alakítsunk ki. Gondolunk az ételallergiás, vegetáriánus, vegán vendégeinkre is.

Desszertek

Szürke levéldísz

A rendezvényekre behozhatók cukrász által készített sütemények és torták, melyek a külön erre a célra fenntartott süteményes és tortahűtőben várják majd a felszolgálást.

Italok

Fehér levéldísz

A nyári kánikulában egy jeges koktél, egy citrusos vagy erdei gyümölcsös házi limonádé, esetleg egy frissen csapolt sör segíthet oltani a vendégek szomját, míg a hűvösebb napokon egy forrócsokoládé, kávé vagy tea tökéletes választás a felmelegedéshez.

Italcsomagjaink pontos részleteiről kérjen árajánlatot. A rendezvények során az italcsomagon felüli ital dugódíj nélkül behozható!

Kapcsolat

Szürke levéldísz

  Kapcsolat

  Kastélylátogatás:

  Maszlavér Imre

  +36-30/937-4630
  info@billegikastely.hu

  Rendezvények:

  Szöllősi Dóra

  +36-30/654-4859
  info@billegikastely.hu

  A Esküvő a Balogh–Esterházy-kastély címere

  Balogh–Esterházy-kastély, Billegpuszta