“Kintsugi” – Aranyúton – Női önismereti elvonulás a Balogh–Esterházy-kastélyban

Művészetterápiával, batik festészettel, tánccal, jógával és lélekemelő rituálékkal várjuk a hölgyeket erre a 3 napos önismereti elvonulásra.

"Kintsugi" - Aranyúton - Női önismereti elvonulás

Szeretettel hívunk minden hölgyet erre a kiscsoportos (max. 18 fő) önismereti elvonulásra 2023. november 3–5. között (3 nap, péntek–vasárnap), amelynek a Balogh–Esterházy-kastély ad otthont. Ezen a hétvégén az egész kastély és parkja csak az elvonulás résztvevői számára lesz nyitva, ezzel is szeretnénk segíteni megteremteni az önismereti utazáshoz szükséges belső nyugalmat.

Szedd össze a széttört darabjaidat, hogy közösen arannyal forrasszuk össze és ezáltal egy tökéletlen egyedit találj, aki Te magad vagy! Mindezt egy támogató női körben, művészetek segítségével. Várunk a pazar Balogh–Esterházy-kastélyban, csodás környezetben, kreativitással, festő művészettel, tánccal, énekkel hangolódva, bearanyozva.

Művészetterápia, batik festészet a tánccal, a jógával és a meditációval harmóniában, önMAGunk kreatív kifejezésével: Nia Technique® Shakti Dance® SuryaSoul® lélekemelő rituálék, hangfürdő, illatok és ízek a természetben, mantrák közös zengetése, séta a természetben, Points of you önismereti kártya, mely egy igazán játékos, inspiratív, fotó terápiás eszköz.

 

Az elvonulást tartja:
Oláh Henrietta – Nia Technique® Shakti Dance® SuryaSoul® tánctanár (hennia.hu)
és
Ur Eleonóra – Batik festőművész, Karma asztrológus (ureleonora.com)

Időpont: 2023. november 3–5. (3 nap, péntek–vasárnap)

Helyszín: Balogh–Esterházy-kastély

Étkezés: napi háromszori étkezés, svédasztalos reggeli, kétfogásos ebéd és vacsora, teljes értékű, friss, szezonális alapanyagokból, plusz egész nap kávé, tea, üdítő, vacsorához bor. Igény esetén gluténmentes, laktózmentes, vega stb. étkezés is kérhető.

Az elvonulás ára: 139.000.- Ft / fő teljes ellátással, 2 ágyas szoba elosztással.

Jelentkezés: Oláh Henrietta +36 70 319 6723 rhinoci@gmail.com

Helyedet 39.000.- Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Kérjük, hogy az utalás során a megjegyzésben tüntesd fel a nevedet és elérhetőségeidet (e-mail, telefonszám)!

A férőhelyek száma erősen korlátozott, max. 18 fő, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet!

További részletekért kérjük, keresd fel a Facebook eseményünket: “Kintsugi” – Aranyúton-női önismereti elvonulás-Kastélyszállóban-all inclusive ellátással

Bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolunk!

Várunk szeretettel!

 

Oláh Henrietta

Oláh Henrietta

+36 70 319 6723
rhinoci@gmail.com

Ur Eleonóra

Ur Eleonóra

+36 30 550 9480
ur.eleonora@gmail.com